4. div: Bra av bruntrøyene, men poenga ble igjen på Vestnes

EIL-kaptein Einar Olav Aspås Brakstad utligna til 1-1 fredag kveld og håpet om årets første seriepoeng var lyst levende. Vertene leda 2-1 til pause - kampen stod og vippa resultatmessig helt til hjemmelagets scoring nr. 3 da det gjenstod vel 10 min av kampen (foto: iaf)

KAMPFAKTA 4.DIV

VESTNES VARFJELL – EIDSVÅG 3-1 (2-1)

Vestnes Idrettspark – fredag 12. mai

Dommer: Modolf Holm, Isfjorden IL

Assist.dommere: Eirik Hyldbakk Furu, CFK / Roe Vidar Lien, Malmefjorden IL

1-0 (21.) Tommy Kanishi Andreassen

1-1 (27.) Einar Olav Aspås Brakstad (A.E.Aspås Brakstad)

2-1 (38.) Tommy Kanishi Andreassen

3-1 (79.) Tommy Kanishi Andreassen

GULT KORT EIL: E.O.Aspås Brakstad (32.)

FRISPARK: 10-6

EIL’s lag:

Henrik Hjemli Hol – Christian Dyvik, Arnt Erik Aspås Brakstad, Christer Klemetsen Bakken, Runar Olsen Sandnes – Tor Olav Øyen, Tore Eduardo Klokseth, Sander Morewood (Marcus Kalseth Hånes 81.) – Einar Olav Aspås Brakstad (k), Ola Einar Stolsmo (Ådne Nesjan Stubø 70.), Jacob Hoem Aasen

OM KAMPEN:

Om ikke direkte velspilt, så i alle fall spennende kamp på Vestnes fredag kveld – helt til det gjenstod 11 minutter. Da satte måltjuven Tommy Kanishi Andreassen inn sitt 3. for kvelden og punkterte forestillinga.

Bra med sjanser begge veier, vertene var mest frampå i starten og hadde 2-3 bra muligheter før ledermålet. Vi utligna 6 min etter på en de første sjansene, en langball fra midstopper Arnt Erik havna hos broder Einar Olav som netta kontant. Etter scoringa hadde vi også et par bra sjanser VVIL gikk opp i 2-1. Et par min før pause hadde vertene for øvrig et skudd i stanga og i sluttminuttet før pause kunne vi utligna til 2-2.

Jevnt de første minutta i 2.omgangen – i midtperioden var vi veldig bra med og kunne vi satt mål nr. 2 flere ganger – en kanonsjanse etter vel kvarteret og 10 min senere var vi et skonummer for lite fra å skli inn 2-2. Håpet om poeng og utligning levde lenge, helt til det kom 3-1 vel 10 min før slutt...

-Surt 3-1 tap på en måte, sa EIL-trener Arnt Erik etter kampen -Med marginer med oss istedenfor imot så kunne dette sett helt annerledes ut. -Vi skapte nok sjanser til å få med oss poeng. -Men dessverre så slipper vi inn for enkle mål på ugunstige tidspunkt.

-Spillemessig fremgang, der vi for første gang i år turte å prøve med ball vi også. -Det synes guttene var gøy, og det ga selvsagt mersmak. -Viktig uke foran oss med to kamper mot lag som kommer til å ligge rundt oss på tabellen. -Poeng i disse kampene begynner å bli en nødvendighet, både med tanke på tabellen, men også med tanke på sjøltilliten til gruppa. -Vi gleder oss til tirsdagens kamp på Eidsvåg Stadion, avslutta Arnt Erik.

NESTE KAMP:

EIDSVÅG – TRÆFF 2

Eidsvåg Stadion – tirsdag 16. mai kl. 19.00

Trioen f.v. Ådne Nesjan Stubø, Ole Einar Stolsmo og Christer Klemetsen Bakken spilte sin første seriekamp for året

Dommertrioen fredag kveld - f.v Eirik Hyldbakk Furu, Modolf Holm og Roe Vidar Lien